Informatie

Hoe ga ik te werk?

Als je een afspraak bij mij wilt, starten we altijd met een gesprek waarin ik heel veel van je wil weten.
We gaan in kaart brengen wat je hulpvraag is, wat je er eventueel zelf al aan hebt gedaan, kortom ik wil alles weten.
Vanuit hier gaan we een plan maken voor je. Dit alles doe ik samen met jou. We gaan samen kijken welke doelen haalbaar zijn. En welke stappen we daarvoor moeten maken. Daarna ligt het aan de hulpvraag hoeveel gesprekken we nog nodig hebben. Coachen betekent niet dat we alleen maar praten met elkaar. Ik zal je ook opdrachten geven om thuis mee aan de slag te gaan.

Weet je niet zeker of coaching wel wat voor jou is? dan kunnen we ook een kennismakingsgesprek inplannen. Dit is een gesprek van 30 minuten, waarin je met mij kennis kan maken en je een indruk kunt krijgen van wat ik doe en of dit bij jou past.

Je kunt bij mij alleen komen of samen met iemand.
Als je probleem relatie gerelateerd is, kun je ervoor kiezen om samen met mij in gesprek te gaan. Dit kan allemaal.
Ook als jullie daarna graag apart een keer een afspraak willen inplannen is dit geen probleem.
Er is veel mogelijk dus bespreek vooral je wensen.

Vind je het spannend om met mij in gesprek te gaan, of zijn er andere redenen waarom je niet bij mij kunt komen, dan kunnen we ook een coaching per mail doen.

Mijn praktijk bevind zich boven een adult lifestyle store: “So Loving”, de ingang is dus ook door de winkel heen. (let op je moet met de trap naar boven, er is geen lift beschikbaar). Ik kan me voorstellen dat het in sommige gevallen lastig is, om door de winkel naar de praktijk te gaan. Ik heb eventueel de mogelijkheid om in huisartsenpraktijk MedZorg, Lemelerberg1, praktijk te houden.

Ik heb een beroepsgeheim, Dit betekent dat alles wat er verteld wordt, binnen de muren van de praktijk blijft. Als ik denk dat ik je niet verder kan helpen, en je misschien wel specialistischere zorg nodig hebt, zal ik altijd met jou overleggen welke informatie ik met de hulpverlener mag delen.

Bezoekadres:
van Mandersloostraat 19
2406 CB Alphen aan den Rijn

KVK nummer: 87285827
Rekeningnummer: NL 08 KNAB 0509 6046 84